Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 17 februari 2017

Veckobrev inför v. 9 4C

Hej

Så var ännu en vecka förbi och vi har bland annat genomfört årets vinterfriluftsdag. Då jag är föräldraledig på onsdagar så fick jag tyvärr inte delta i denna aktivitet, men vad jag förstod så hade de haft en mysig dag.
Nästa vecka är det sportlov och vi hoppas att alla utnyttjar detta med mycket aktivitet. Alla har fått med sig ett intyg hem för att få gratis skidåkning i Yxbacken under hela lovveckan. Det som ingår i detta är fria liftkort, men man måste själv stå för utrustning.
Många i klassen vill delta i en danstävling som kommer att gå av stapeln i april. Även här finns möjlighet att få coachning under lovveckan i Mirum galleria, den 18-19/2 mellan 11.00-15.00, den 20-23/2 mellan 12.00-16.00
Mångfaldshuset (fritidsgården) erbjuder olika aktiviteter varje dag. Gå in på deras facebook-sida för att se deras program.
Måndagen efter lovet invigs nya matsalen, så då hoppas vi att vii får flytta in i den nya fräscha delen.


Trevlig helg!
Hanna och Sanja

SV: Det har gått jättebra med grupparbete som skulle stärka elevernas samarbetsförmåga.Vilka härliga medmänniskor vi har i 4C!
Under denna vecka har vi börjat med att jobba med källgranskning  och vi kommer att fortsätta med detta efter sportlovet.
MA: Alla behöver skriva på papper med provresultat som har skickats hem. Efter lovet fortsätter de med multiplikation och division.
EN: Vi har jobbat med övningar i workbook t.o.m. sidan 13 .
SO: Här jobbar de vidare med svenska högtider, arbetet med planschen ska bli klart nästa vecka under den sista lektionen.
NO: Vi fortsätter med våra föremål. De ska nu svara på ett antal frågor om sina föremål tex. Vad används föremålet till? Varför tror ni att föremålet uppfanns? Hur skulle vi göra idag om föremålet inte fanns o.s.v. De har jobbat med detta under lektion. Men har man ännu inte hunnit att besvara frågorna kring 1 av föremålen så är det i läxa tills 28/2. Vi fortsätter dessutom att vika fler 3D modeller. På tisdagsmorgonen är det Hannas mentorsgrupp som har lektion.
ID: Vi kör en vecka med samarbete i fokus.


Kalendarie framöver:

V.8 Sportlov

9/3 Föräldramöte, kl 18.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar