Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 10 februari 2017

Veckobrev v 7, 6C

Hej!


Den här veckan har vi skrivit veckobrevet tillsammans med klassen.


Den här veckan har handlat mycket om nationella proven i svenska. Alla har arbetat bra under provtiden! Det ska bli spännande att få ta del av resultaten senare.


Läget i klassen har blivit bättre. Johanna och Madeleine har pratat med flera elever under veckan, vi fortsätter lite tätare mentorssamtal under en tid.


Utvecklingssamtalen är nästan klara. Det har varit roligt att träffa er alla!


I onsdags var vi i De Geerhallen och lyssnade på elever från De Geer gymnasiet tillsammans med SoN. Det var en jättebra föreställning. Det var kallt att gå, men vi överlevde.


På onsdag nästa vecka har åk 4 - 8 friluftsdag. Åk 6 ska åka skridskor och bowla. Klassen samlas vid Bollspelaren (bakom polishuset) klockan 9.30.  De som vill ha sällskap från skolan träffas klockan 9.00 utanför skolans bibliotek. Meddela Madeleine om du kommer till skolan på morgonen. Lunch äter vi i skolan, efter lunchrasten går vi till  Hagabowling. Skoldagen slutar efter bowling, ca klockan 13.30.


Läxor:
engelska, text och glosor till fredag v 7
matematik, arbeta 30 min på din planering

V7
Måndag: idrott
Tisdag:
Onsdag: Friluftsdag, ta med skridskor och hjälm.
Torsdag: idrott, bedömning kemi
Fredag: klassråd, läxa engelska

Viktiga datum
15/2 är det friluftsdag, vi åker bla skridskor
16/2 No-prov i kemi
20-24/2 sportlov


Trevlig helg!

Johanna och Madeleine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar