Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 17 mars 2017

4 A veckobrev för v 12

Veckobrev vecka 12
Den här veckan har vi jobbat vidare med samarbete i ämnena och märker att barnen själva tänker mer på det. Nu har batterijakten dragit igång och barnen samlar batterier och flera använder appen som finns till. En till sak som är på gång är att klassen har en “fixargrupp” för filmkvällen den 31 mars. Fixargruppen ska lyssna på klasskamraternas förslag och ordna för kvällen, med hjälp av vuxna.

Anteckningar från föräldramötet kommer nästa vecka.

Veckan som kommer är det inte vanligt schema då Hagaskolan har tema- vecka och andra tider gäller. Barnen har idag fått ett schema med sig att ta hem. Den kommande veckan är det alltså inget i de vanliga skolämnena.
__________________________________________________________________
vecka 12

måndag 20/3: studiedag, barnen är lediga

tisdag 21/3: studiedag, barnen är lediga

onsdag 22/3: 8.00- 13.30  start och slut i hemklassrummet. Kom i idrottskläder för att vara ute och gymnastikskor. Sist på dagen kommer att vara vid Himmelstalund och om barnet ska gå själv därifrån eller bli hämtat, så meddelar ni det till Kristina eller Edvin

torsdag 23/3: 8.30- 13.00 start och slut i hemklassrummet. Oömma kläder och gymnastikskor.

fredag 24/3: 08.30- cirka 14.00  start i hemklassrummet. Om ditt barn får åka hem själv från simhallen eller exempelvis går av vid Resecentrum under hemresan så meddela Kristina eller Edvin. Meddela även om ni tänker hämta ert barn när vi slutar vid simhallen. Vi slutar ca.14.00 vid simhallen. Därefter åker vi tillbaka till skolan med övriga elever

Ta med simkläder och hänglås till skåp.

Trevlig helg!


Kristina, Edvin och Rafael

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar