Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 10 mars 2017

Veckobrev 6C, v11

Hej!


Under veckan har eleverna fått hem papper om språkval inför åk 7. Det ska lämnas in senast 23/3.


På måndag och tisdag vecka 11 kommer Johanna att vara borta på ledningsgrupp och registrering av nationella prov. Det innebär att vikarie kommer att finnas i klassen på Johannas pass.


I matematik arbetar vi nu med bla enheter. Ni som föräldrar kan hjälpa era barn om ni gör dem medvetna när och till vad olika enheter används. Det är även bra att låta barnen uppskatta hur mycket något väger eller innehåller. Veckans hemuppgift handlar om att se enheter i vardagen. Eleverna kommer idag eller under nästa vecka att få ett konto på Bingel som ni gärna får gå in och titta på. (www.bingel.se). Det är en mycket bra sida att öva matte på.

V11
Måndag: förhör so/sv,  idrott,  
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: idrott, matteläxa enheter
Fredag: klassråd, förhör engelska

Viktiga datum
Studiedagar 20-21/3
Tema livsstil 22-24/3
30/3 NO-prov fysik ellära


Trevlig helg!

Johanna och Madeleine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar