Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 17 mars 2017

Veckobrev v 12 + 13, 6C

Hej!

Den här veckan har eleverna bland annat fått arbeta praktiskt med ellära. De har tränat på både seriekopplingar och parallellkopplingar, vilket de tyckte var roligt.

I so:n har eleverna börjat arbeta med geografi igen, de har själva fått vara med och påverka arbetsområdets upplägg och bedömning.

Under v 13 kommer eleverna att få göra diagnoser i engelska. De kommer att innehålla hör- och läsförståelse samt skrivuppgift. Det är inget som eleverna kan träna inför.

Nästa vecka är det temavecka här på skolan, det innebär att skoldagarna kommer att se lite annorlunda ut. På onsdag går eleverna i skolan kl 8.30-14.00, på torsdagen börjar eleverna kl 8.45 vid Bio Cnema på Kungsgatan. Om man vill gå tillsammans från skolan så samlas vi vid skolans bibliotek kl 8.15. Skoldagen slutar kl 14.00. På fredagen går eleverna i skolan kl 8.30-14.00.

Under v 13 kommer de elever som riskerar att inte nå målen för betyg E att informeras om det och vårdnadshavare kommer att få hemskickat brev under vecka 14.

Från och med vecka 13 kommer Glorija, vår servicevärd, ta närvaron i samtliga klasser i åk 4 - 6. Det innebär att det är hon som ringer er vårdnadshavare om ert barn saknas på morgonen.

På måndagen och onsdagen v 14 är det nationella prov i matematik.

V12
Måndag: studiedag
Tisdag: studiedag
Onsdag: tema livsstil
Torsdag: tema livsstil
Fredag: tema livsstil

V13
Måndag: idrott
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag: idrott, No-prov
Fredag: klassrådViktiga datum
Studiedagar 20-21/3
Tema livsstil 22-24/3
30/3 NO-prov fysik ellära
6/4 Föräldramöte kl 18.00

Trevlig helg!

Johanna och Madeleine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar