Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 28 april 2017

Veckobrev 6C, inför v 18

Hej!

Idag har vi sjungit in våren, så nu hoppas vi att värmen kommer!

I matematik arbetar vi nu med cirklar, omkrets och area samt att vi tränar huvudräkning och olika strategier hur man kan göra. Till nästa vecka testar vi något nytt - att ha hemuppgifter på Bingel. Be gärna era barn att visa hur det fungerar. På tisdag kommer eleverna få återkoppling på hur det gick på NP i matte. De får med sig en sammanställning hem som ska skrivas på och sedan lämnas till Maria.

Måndagen den 8/5 är det repetition inför vårkonserten kl 16.00-18.10 i De Geer hallen. Eleverna kommer att ha lektioner på förmiddagen och äta lunch i skolan för att sedan sluta kl 11.30. Vi samlas åter kl 15.45 utanför De Geer hallen.

På tisdagen den 9/5 har vi lektioner som vanligt på förmiddagen och tar oss sedan gemensamt efter lunch ner till De Geer hallen för repetitioner. Det kommer att vara en längre paus under eftermiddagen, eleverna får gärna ta med sig en liten fika (ej läsk och godis). Eleverna slutar där på plats kl 14.45, men ska vara tillbaka inför konserten kl 17.45 då vi återsamlas. Kom ihåg att äta och dricka ordentligt inför konserten!

V18
Måndag: 1:a maj, lediga
Tisdag:
Onsdag: np engelska, vi börjar klockan 08.00
Torsdag: idrott ute,
Fredag: np engelska, vi börjar enligt schema (kl. 09.20)

Viktiga datum
3+5/5 np engelska
8-9/5 Musikrepetitioner och Vårkonsert, Louis de Geer
15/5 Praodag, lämna in lappen till skolan senast den 8/5
17/5 Friidrottsdag på Borgsmo IP, eleverna tar med sig matsäck hemifrån.


Trevlig Valborg!

Madeleine och Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar