Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 12 maj 2017

4A veckobrev inför v 20

Den här veckan har barnen fyllt i en enkät på nätet om hur vi uppfyller våra prioriterade mål. På tisdag ska tre elever från varje klass få träffa rektorerna om berätta om vad de tycker.

På tisdag 16 maj och torsdag 18 maj kommer det att vara en tillfällig ändring av lunchtiderna. Eleverna kommer att äta en halvtimme senare, och det kan vara bra att ha med sig en frukt.

Vi påminner om att på onsdag 17 maj kommer vi  ha friidrott på Borgsmo. Eleverna ska vara klädda för detta när de kommer och ha med sig egen matsäck (om man tidigare inte meddelat oss annat). Vi samlas på skolan samlas 8.00. Dagen slutar på Borgsmo ca 13.30. Sedan åker vi  tillbaka till Haga.

Ämnen och läxor

Sv, so: Källkritik. Om bilder och vi kommer att prova att granska en källa.

NO:  prov på torsdag. Det handlar om ellära och om magneter. Eleverna har fått ett papper om målen eller förväntningarna och träningsfrågor.

En:Repetera/gå igenom träningsfrågor som vi har gått igenom under veckan.
     Repetera följande övningar i Workbook:
     -övning 2 sidan 12,övning 2 sidan 13
     -övning 2 sidan 32
Repetera vilka ord skrivs med stor bokstav!
Prov den 15 maj!

Idrott; tors: boxning inne, ta med utekläder också ifall boxningen blir inställd.
fre:Vi är ute och jobbar med bollspel

Trevlig helg

Nina, Edvin och Rafael

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar