Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

onsdag 24 maj 2017

4A Veckobrev inför vecka 22

Veckan var kort, vi har jobbat vidare i ämnena. Vid några tillfällen har vi arbetat med att repetera med hjälp av program i dator. Eleverna  tycker det är roligt, men  vi har också  märkt att eleverna behöver tränas i studieteknik, med att stanna upp och tänka efter istället för att direkt gå vidare. 

Nu börjar så smått  förberedelser inför terminsslut. I musiken över klassen sånger som de ska sjunga på skolavslutningen. Det är dags att börja återlämna böcker som lånats, så börja titta hemma. Engelska- böckerna ska lämnas måndag 29 maj! Ej återlämnade böcker kommer att debiteras.

Ämnen och läxor:

     Matematikprov:  ( se info om innehåll i förra veckobrevet) måndagen den 29 maj

     Engelska: läxa  till onsdag 31 maj. Rätta provet som  de fått hem.

     Svenska, so: läxa till fredag 2 juni. “Vad massmedias roll i samhället är” och “Vad är en stor nyhet” Samhällskunskapsboken s 17, 20-21

     Idrott: Fotboll
  
Här är info om de kommande veckorna:

     5 / 6  måndag och tisdag 6/6 är lediga dagar
     Vecka 24 är sista skolveckan.
-       12/6 måndag, följer vi schemat
-       13/ 6 tisdag  och  onsdag 14/6 är det heldagar med klassen, med andra aktiviteter. Vi återkommer mer om tider och innehåll.
-       15/6 skolavslutning i Hedvigs kyrka kl 9.00 Samling för eleverna kommer att vara något tidigare. Eleverna tar sig själva till kyrkan.  Ni är välkomna att vara med, men det är i mån av plats.


Trevlig helg!
Nina, Edvin och RafaelInga kommentarer:

Skicka en kommentar