Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 5 maj 2017

Veckobrev inför v 19

Veckobrev inför v. 19

Hej

Påminnelse:
Den 17 Maj har vi vår friluftsdag på Borgsmo. För er som vill ta er dit på egen hand så behöver vi veta detta senast 8 Maj. GLÖM EJ DETTA ! Vi vill att ni mailar oss vare sig ni tar er dit på egen hand eller åker med oss för att vi ska vara säkra på att ni tagit del av denna information. För de som åker från skolan är det samling 8.00 och för de som kommer till Borgsmo är det samling 8.30 vid läktaren.

Tiderna för repetition till konserten är åter ändrade, kolla nedan!


Den 8 maj slutar vi med skolan kl.11:30 efter lunch och träffas åter för kvällsrepetiton inför Vårkonsert,kl.16:30-18:05. Samling Stora entren.
.
Föräldrar ansvarar för att lämna och hämta barnen efter repetitionen.

Den 9 maj är Vårkonsert i De Geer. Samling 17.45 för repetition vid sido-entren.

Klädsel till konserten är vitt upptill och jeansblått nedtill.

Onsdagen den 10 maj får de sovmorgon och startar 9.15 med matte.


OBS! Datumet då klassen ska sjunga för de nya fyrorna är ändrat till den 31/5 med samling kl 17.45 i musiksalen E118. Musikframträdandet kommer att ske i matsalen och inte i aulan då den är uppbokad på annat håll. Klassen kommer redan i början av “träffen” att sjunga, därefter får de gå hem.  


Trevlig helg!
Hanna och Sanja

SV:Vi har börjat med kapitlet-hur man gör en intervju och kommer att fortsätta med detta nästa vecka.Under veckan har vi också tränat stavning och repeterat hur man slår i ordboken.Vi jobbar vidare med den muntliga presentationen.
Flera elever har inte lämnat hemläxa:
Hemläxa:skriva meningar med veckans ord,klar torsdagen den 4 maj/11 maj
MA: Räknat klart tom. sidan 143 i 4A-boken till onsdag.

EN: Hemläxa:Repetera/gå igenom minst tre övningar som vi har jobbat med under veckan i Workbook.Varje elev har fått planering där det står vilka övningar tillhör Unit.
Vi kommer att ha prov den 16 maj.

SO:
NO: Det är fortfarande en hel del som inte blivit färdiga med sina arbeten om allemansrätten. De skulle ha lämnat in 2 exemplar med dataskrift. Det ena som jag tar in för bedömning och det andra att klippa i och klistrar med för att göra collage till korridoren. Under tisdagens lektion hade vi problem med nätet och därmed var det många som inte kunde skriva ut sina arbeten. Vi gjorde därför collagen på det gamla goda viset med bilder och handskrivet och den text de ej hann med att skriva skulle de i läxa klistra in till torsdagens lektion.
Igår drog vi igång med ett kapitel om hjärta och lungor och nästa gång vi kör vidare är först på torsdag då andra lektioner går bort pga repetitioner. Framöver kommer det att komma lite läxor.
Tisdag v. 19 är det Sanjas grupp som har morgonlektion.
ID:Vi fortsätter med friidrott ute. Tänk på kläder efter väder.


Kalendarie närmaste tiden framöver:

8 maj Kvällsrepetition inför Vårkonsert.
9 maj Vårkonsert. Samling 17.30. Konsertstart 19.00
16 maj Brännbollskväll
17 maj är Friluftsdagen på Borgsmo. (matsäck för de som ej beställt pastasallad från skolan)
31 maj Kvällskonsert för blivande 4or

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar