Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 2 juni 2017

veckobrev inför v.23 4D

Veckobrev inför v.23 klass 4D
IMG_6535.JPG

Det har varit en intensiv vecka såväl dagtid som kvällstid.
I onsdags kväll sjöng klassen för de nya 4:orna, tänk att era barn satt och lyssnade för ett år sedan. Tiden går fort! I torsdags förmiddag var vi nere i Hedvigs kyrka och repeterade inför skolavslutningen med övriga fyror. På eftermiddagen var vi iväg, igen, till ARBIS och kollade på klass 9D:s musikal. För att sedan på kvällen ha en härlig föräldrakväll i solen.

Under veckan har eleverna planerat för fullt för att föräldrakvällen skulle bli så bra som möjligt, och vi och de själva är väldigt nöjda med deras/sina insatser. Vi vill även tacka alla föräldrar för en trevlig kväll! 1361 kr fick klassen ihop tack vara era lotteriköp. Klassen hälsar att nästa år kommer de vinna:)

Nu är det inte många skoldagar kvar, nästa vecka har vi tre skoldagar.
Veckan därpå dvs. sista veckan är det på måndag en vanlig skoldag då vi följer schemat. Tisdag och onsdag gör vi saker tillsammans med övriga fyror. Start och sluttider blir annorlunda dessa två dagar. Ni får mer detaljerad information om detta i nästa veckobrev. På torsdagen är det avslutning i Hedvigs kyrka.

Läxor för v.23.
Måndag: Klämdag lov
Tisdag: Nationaldag lov
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

Övrigt:

Den 15 juni kl kl 09.00 är skolavslutningen för åk 4-6.
Klassen samlas kl 08.25 utanför Hedvigs kyrka för en kort repetition.

Sjukanmälan görs på telefonnummer 011-444 14 96.

Behöver man vara ledig del av dag för tandläkar- eller läkarbesök går det bra att maila oss. Maila gärna till båda mentorerna.

Trevlig långhelg
   Önskar
Moa och Johan


Mailadresser till undervisande lärare:

Daniel, SO: daniel2.larsson@norrkoping.se
Sanja, Engelska:sanja.zaimovic@norrkoping.se
Hanna, idrott: hanna.sigurdh@norrkoping.se
Bitten, syslöjd: bitten.lindell@norrkoping.se
Kicki, träslöjd: kicki.haneskog@norrkoping.se
NO och matematik: johan.thornell@norrkoping.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar