Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 9 juni 2017

Veckobrev v 24, 6C

Hej!

Då var det dags för läsårets sista veckobrev. Här i skolan märks det tydligt att sommarlovet närmar sig.

Vi har avslutat och gjort klart allt arbete, eleverna har fått återkoppling på sina betyg, under veckan som kommer ska det städas och fejas, och datorerna ska torkas av och lämnas in.

Den 12 juni är det inlämning av elevernas Chromebooks, även laddare och väska ska lämnas in då. Vi kommer även att städa bänkarna och skåpen under måndagen, så det kan vara bra att ta med en väska eller extra påse att ta hem grejer i.

Den 13-14/6 är det dags för övernattning med klassen. Inbjudan har tidigare gått ut med information. Eleverna åker från skolan efter lunch på tisdagen, ca 11.45 och är tillbaka till lunch på onsdagen, ca 11.15.

Den 15 juni är det skolavslutning i Hedvigs kyrka klockan 09.00 - 10.00.  Föräldrar är välkomna i mån av plats. Eleverna i 6C och 6D ska träffas redan klockan 8.00.  


V24
Måndag: återlämning av Chromebooks, städning av skåp och bänkar
Tisdag: 13-14/6 övernattning med klassen
Onsdag: gemensam aktivitet på eftermiddagen
Torsdag: Samling vid Hedvigs kyrka kl 8.00, Skolavslutning kl 9.00–10.00
Fredag: SommarlovVi vill härmed tacka alla elever och föräldrar för en underbar termin

Glad sommar önskar

Johanna och MadeleineInga kommentarer:

Skicka en kommentar