Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 8 september 2017

Veckobrev 4C, v 37
Veckobrev åk 4 v.37


Vi vill börja med att tacka för den uppslutning som vi hade på föräldramötet och hoppas att alla är nöjda med den information som ni fick. Vi mejlar ut ett sammandrag av det som vi tog upp på mötet.

Nu börjar eleverna bli lite varma i kläderna och känner sig allt mer hemma på den här skolan, och det gör visst även lössen. Den här veckan har vi upptäckt löss bland våra elever i åk 4. Vi ber er därför att titta igenom hårbottnarna på era barn och dra en luskam genom håret. Det finns mycket bra medel att köpa på apoteket, även i förebyggande syfte.

PÅMINNELSE! Vi vill ännu en gång be alla föräldrar som skjutsar sina barn till skolan att släppa av dem på trottoaren på Hagagatan. Kör inte in på skolans parkering!

Den här veckan har alla elever gjort en självskattning inför utvecklingssamtalet som sker under nästa vecka. Alla skoldagar kommer under v.37 att sluta kl 13.00, då det är utvecklingssamtal under eftermiddagarna. De elever som stannar kvar på skolan innan sitt samtal har möjlighet att vara i skolans café fram till klockan 16.00.

Vi önskar att ni föräldrar tar för vana att särskilt titta i era barns skolväska på fredagarna då vi ofta skickar hem information i pappersform från skolan.

Musikinformation
Musikklasströjor finns nu att köpa i caféet för de elever som vill. Kostnaden är 80 kr och betalas enklast kontant. Vid betalning via Swish 070-5285215: skriv musikklasströja, barnets namn, klass, Haga. Dagen efter betalning kan eleven hämta sin tröja i skolcaféet hos Ninni.
Tvättråd för musikklasströjor: Tvättas ut och in i 40 grader.

Viktiga telefonnummer:
Arbetsrum åk 4: 072-539 61 09
Skolans expedition: 011-15 32 48
Sjukanmälan: 011-444 14 96

Läxa fredag 15/9
Eng - veckans dagar, uttala och stava
IdH - karttecken

Trevlig helg!

Anna & JohannaInga kommentarer:

Skicka en kommentar