Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 26 januari 2018

4C V.5

4C veckobrev vecka 5

Hej!
Då är det dags för terminens utvecklingssamtal. Under vecka fem pågår utvecklingssamtal på eftermiddagarna, det innebär att eleverna slutar kl 13.00 hela veckan. De elever som vill vänta kvar på skolan fram till sitt utvecklingssamtal kan göra det i skolans café.

Schackfyran
Schackfyran för Hagaskolan avgörs lördagen den 27/1 Anders Ljungstedts gymnasium på Anders Ljungstedts gata 1 i Linköping. Vi har fått tävlingstid på eftermiddagen kl 12.30-15.45. Alla deltagare spelar fyra partier.  
Alla elever och skjutsande föräldrar träffas på Hagaskolans parkering för avfärd den 27/1 kl 11.15. Kom ihåg att ta med matsäck.

Längre fram
Den 6/2 kommer alla fyror att få åka till Yxbacken för att prova på skidåkning. Alla elever har den här veckan fått hem ett papper som ska fyllas i med längd, vikt, skostorlek och om de har egen utrustning eller ej. De elever som fyller i att de har egen utrustning tar med den, övriga elever får låna på plats. Eleverna börjar skoldagen kl 8.00, vi åker sedan med buss från skolan kl 8.20 och åker tillbaka kl 13.30. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl 14.00, då eleverna slutar.

Den 8/2 är det föräldraråd, har du frågor som du vill ska tas upp där så kontaktar du föräldrarådsrepresentanterna i klassen. I 4C är det Madisons mamma Nina och Ella Hs mamma Erika.

Läxor 4C
Vi fortsätter träna på multiplikationstabellerna. De som klarat 1-6 tränar vidare med tabellerna 1-9. Igår fick eleverna med sig sina multiplikationstest hem, de märktes att alla tränat på bra!
I engelska tränar vi på fraser som handlar om vad man gör innan man kommer till skolan. Träna på att uttala och översätta fraserna.

4C Vecka 5
Eleverna slutar kl 13.00 hela veckan
måndag: idrott (inne)
tisdag:
onsdag: multiplikationstest
torsdag:
fredag: en-läxa, idrott (inne)

Trevlig helg!
Johanna & Anna
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar