Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 2 februari 2018

4C, veckobrev inför vecka 6

Hej!

Tack för alla trevliga utvecklingssamtal den här veckan.

Oj, vad duktiga eleverna i klassen är på schack. Vi antar att ingen av er föräldrar missat att klassen gått vidare till riksfinalen i Västerås. Alla som var med verkar nöjda med upplevelsen och de peppade varandra  mellan partierna, härligt att se! Tack till er föräldrar som hade möjlighet att skjutsa till Linköping.

På tisdag 6/2 åker alla fyror till Yxbacken för att prova på skidåkning. De elever som anmält att de har egen utrustning tar med den, övriga elever får låna på plats. Eleverna börjar skoldagen kl 8.10, vi samlas utanför klassrummet för ta närvaro och lämna i mobilerna. Vi åker sedan med buss från skolan kl 8.20 och åker tillbaka ca kl 13.30. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl 14.00, då eleverna slutar. Eleverna får lunch och festis, men det kan vara bra att ta med en egen liten matsäck också med extra dryck och kanske något varmt att dricka. Tänk på en ordentlig klädsel!

Föräldramöte
Boka in tisdagen den 27/2 klockan 18.00 - 19.30, då är det dags för föräldramöte.

Läxor 4C
Matte: kunna månaderna och klockan
Engelska: Fylla i “My class and my classroom” och ta med läxboken på fredag.

4C Vecka 5
måndag: idrott (inne), studiestugan
tisdag: Yxbacken, Alla på snö
onsdag: matteläxa - tid (stencil), studiestugan
torsdag: NO: grupp A, föräldraråd
fredag: idrott (inne), eng-läxa, kom ihåg skoldagboken

Trevlig helg!

Anna & Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar