Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 2 februari 2018

4D veckobrev inför v.6

Veckobrev vecka 6

Hej!

Oj vad duktiga eleverna på Hagaskolan är på schack, stort GRATTIS till 4C som gick vidare till distriktsfinal i Västerås, och otroligt bra kämpat av 4A och 4D. Alla som var med verkar nöjda med upplevelsen och glada att de var med, kul!

I svenskan har eleverna introducerats till en presentations-uppgift. De ska berätta för klassen om en person. Vi kommer att förbereda oss i klassen men eleverna får naturligtvis också förbereda sig hemma. Vi börjar presentera på torsdag 8/2 är det tänkt.

På tisdag 6/2 åker alla fyror till Yxbacken för att prova på skidåkning. De elever som anmält att de har egen utrustning tar med den, övriga elever får låna på plats. Eleverna börjar skoldagen kl 8.00, vi åker sedan med buss från skolan kl 8.20 och åker tillbaka kl 13.30. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl 14.00, då eleverna slutar. Eleverna får lunch och festis, men det kan vara bra att ta med en egen liten matsäck också med extra vätska och kanske något varmt att dricka. Tänk på en ordentlig klädsel!

Den 8/2 är det föräldraråd, har du frågor som du vill ska tas upp där så kontaktar du föräldrarådsrepresentanterna i klassen. I 4D är det Anna-Marias pappa Simo och Ellens mamma Anna som är representanter.

Glöm inte bort avlusningsdagarna som är nu i helgen.Läxor
Onsdag: svenska läsläxa
Fredag: matematik, träna på tidsbegrepp

Ingen engelska-läxa denna veckan


Vecka 6
måndag:
tisdag: Yxbacken, Alla på snö
onsdag: idrott (inne), sv-läxa
torsdag: idrott (inne)
fredag: ma-läxa

Trevlig helg önskar
Madeleine och Kjell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar