Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 16 februari 2018

Veckobrev 4C, v 9


Hej igen!

Nu är det dags för ett efterlängtat sportlov! Vi får hoppas att snön ligger kvar så att det kan locka till många utomhusaktiviteter!

I matten arbetar vi nu med avrundningar och överslagsräkning, det kan vara lite lurigt ibland. I NO och SO jobbar vi vidare med vikingatiden, men vi fokuserar från olika vinklar vilket hjälper eleverna att få ett lättare helhetsperspektiv.  

I svenska kommer vi att läsa och dramatisera fabler innan vi går vidare och skriver fantasyberättelser. Det har varit roligt att lyssna på hur eleverna läst sina texter om “My Class and my classroom” på engelska, det har gått jättebra. Efter lovet börjar vi arbeta med Unit 4 som bland annat handlar om att kunna berätta om ett fritidsintresse.

Alla fyror har avslutat veckan med att göra ett simprov.

Inga läxor under lovet.

Kom ihåg! Föräldramöte i åk 4 tisdag 27/2 kl 18.00 - 19.30.
Påminner även er som inte lämnat anmälan till föräldramötet samt samtyckesblanketten till att delta i LiU-enkäten att göra det den 26/2 (måndag efter lovet).

4C Vecka 9
måndag: idrott (inne)
tisdag: Föräldramöte kl 18.00 - 19.30
onsdag:
torsdag:
fredag: idrott (inne)

Hoppas ni får ett skönt lov! 


Anna & Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar