Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 23 mars 2018

4C Veckobrev inför v 13

Hej alla föräldrar! 

Den här veckan har varit ganska kort. Det var skönt med studiedagar.
Batterijakten är över nu och vi ligger inte jättebra till, men det har varit roligt att samla batterier och hjälpa miljön. På musiken har vi övat till sing-along konserten som kommer vara i vår.
Vi har målat kulisser till våran fabel på svenskan och vi har fortsatt att skriva på våra fantasyberättelser som vi skriver på datorn.
Vi har börjat på ett nytt kapitel i matteboken, som handlar om geometri. På bilden har vi fått lära oss att rita perspektiv och vi har fått rita ett rum/korridor. I torsdags så hade grupp B NO. I SO'n har vi fått lära oss mer om medeltida kyrkan och kloster.

Den här veckan skrivs veckobrevet av Cristian och Madison och vi önskar alla en trevlig helg.


Från mentorerna:
På onsdag och torsdag har vi temadagar på Hagaskolan. Klassen kommer bland annat att få prova på cirkus på torsdag förmidddag. Information om vad eleverna behöver ha på sig och med sig har eleverna skrivit i sina skoldagböcker. Det är flera elever som varje vecka glömmer att ta med sig sina skoldagböcker. Hjälp oss att påminna era barn om dem så att de finns i skolan på fredagarna.
På torsdag eftermiddag går vi till Folkparken. De elever som får, kan gå direkt hem från Folkparken om ni föräldrar meddelar det via mail till Anna eller Johanna.

Fredag den 13/4 har eleverna i 4CD repetition i Hedvigs kyrka klockan 8:00-10:00. Det betyder att eleverna startar sin skoldag direkt i Hedvigs kyrka, ingen samling i skolan innan.

/Anna & Johanna


Vecka 13
måndag: idrott
tisdag: musikprov
onsdag: temadag kl 08.30 - 14.30
torsdag: temadag kl 08.10 - 14.00
              prova på cirkus. Vi samlas utanför kalssrummet kl 08.10.
fredag: Långfredag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar