Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 2 mars 2018

4C, veckobrev inför vecka 10


Hej alla föräldrar!

Den här veckan skriver vi veckobrevet tillsammans i klassen. Från och med nästa vecka kommer veckans värdar att skriva på bloggen.

Vi har börjat med fabler och sett på film om kroppsspråket på lektionerna i svenska. Vi kommer att dramatisera en fabel tillsammans i grupper. I so:n har vi börjat med medeltiden. 

I onsdags startade våra hälsosamtal, några tyckte det var spännande andra tyckte inte det. Vi har även tejpat pluspolen på nästan alla våra batterier. Batterijakten avslutas den 23 mars, så samla mer batterier!

Anna har varit i fjällen några dagar den här veckan och vi hoppas att hon har haft det bra. Vi har haft många lektioner med vikarier den här veckan. Vi har saknat Anna.  

I dag är det Veras sista dag i klassen. Vi kommer att sakna henne och önskar henne lycka till i framtiden.

Anna och Johanna hälsar och tackar alla föräldrar som hade möjligt att komma på föräldramötet i tisdags. Alltid lika trevligt att ses! Protokoll från mötet kommer via mail under vecka 10.

V 10
måndag: idrott (handboll), elevråd
tisdag:
onsdag: teknikläxa (papper)
torsdag: eng-läxa (ord och text), NO: grupp B
fredag: idrott (kondition)

Studiedagar: 19-20/3

Hälsningar hela 4C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar