Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 16 mars 2018

Veckobrev 5C inför v.12

Veckobrev 5C inför v.12

Vi hade ett fantastiskt musikcafe under tisdagskvällen där klassen framträdde med stor variation och talang. Vi fikade gott och klassen samlade in över 6000kr under kvällen, toppen!

På classroom ligger nu lite information kring den kommande praodagen som kommer den 17 maj. Försök att börja kolla runt lite bland vänner och bekanta om det finns någon arbetsplats som ditt barn kan besöka. Skriv ut och fyll i blanketten. Behöver man en i pappersform från oss säger man till.
Om man har möjlighet att ta emot fler elever så är det toppen då det kan finnas någon som inte kan hitta en plats på egen hand.
För Er som inte lyckas hitta en plats så kommer dessa elever att komma till skolan.
Under skoldagen kommer de att få besöka en eller flera arbetsplatser i form av studiebesök tillsammans med lärare.
.
Nästa vecka är det studiedagar måndag och tisdag, på onsdagen ska vi rocka sockorna för att hylla olikheter och slå ett slag för alla människors lika värde och rättigheter, så glöm inte att komma omatchande!

Den 17:e april åker klassen på ett besök till Kolmårdens djurpark. Här blir vi en heldag och skolan kommer att ordna med lunch. Vi återkommer med närmare information.

För elever som behöver göra omprov kommer det nu att finnas ett särskilt omprovstillfälle på måndagar mellan 08-09. Man kommer överens med läraren om man ska gå dit.


Idrott: På måndagen är det Studiedag så då ses vi inte, men under fredagen är det Signe / Maja N / Julia  som leder fotboll
Svenska: Nytt arbetsområde med hyllningstal. Några tycker att det är svårt att komma på någon att hålla tal för, fråga gärna hemma vem de tänkt, hjälp dem om det är någon som fyller år eller ska firas på annat sätt snart, annars har vi sagt att familjemedlemmar, vänner, husdjur eller idoler alltid förtjänar ett hyllningstal.
Engelska: Inga nya glosor pga sjukdom.
So har prov onsdag v.12 om Islam. Kolla på Classroom för mer info.


Kalendarie närmaste tiden:
19-20/3 Studiedagar
21/3 Rocka sockorna
28-29/3 Tema Livsstil
30/3 Långfredag

v.14 Påsklov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar