Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

torsdag 29 mars 2018

Veckobrev 5C inför v.15

Veckobrev 5C inför v.15
Så har vi avslutat två trevliga temadagar. Vi har bl.a. pratat om grupptryck, sociala medier och vad hälsa innebär för dem. Vi har haft givande diskussioner och förhoppningsvis har det väckt lite tankar hos dem. Nu går eleverna in i en välförtjänt vecka av påsklov. I måndags fick eleverna information och kataloger för försäljning av grillprodukter, påsklovet kan vara ett ypperligt tillfälle att gå runt till nära och kära och se om de är intresserade av att köpa lite inför grillsäsongen. Försäljningen fungerar som med jultidningar att man skriver upp på en lista vad man är intresserad av att köpa och sedan anmäler eleverna detta till företaget som skickar ut till kund.

När de kommer tillbaka på måndag 9/4 så går vi efter normalt schema och det är inga förändringar i schemat den veckan. På tisdagmorgonen är det Hannas grupp som har NO.

För er som ännu inte har lämnat in PRAO-lapp kan det vara läge att lämna in den.

Tisdagen efter, 17/4, åker vi till Kolmården. Vi samlas i skolan 08:45 för att dela ut matsäck. Alla ska ta med en tom matlåda för att ha något att äta ur, vi har beställt pannkakor. Glöm inte bestick! Vi går hela dagen i parken så kläder efter väder och bra skor att gå i. Vi åker buss 433 både dit och hem och beräknas vara på skolan igen 16:30. Ni som bor i Krokek och Kolmården kan meddela oss mentorer om ni vill stiga på vid annan hållplats eller möta upp vid parken.
För att kompensera börjar eleverna inte förrän 08:45 den dagen och på fredagen utgår dessutom idrotten.

Kalendarie närmaste tiden:
17/4 Kolmården
14/5 Repetition vårkonsert 16-20
15/5 Vårkonsert
16/5 Borgsmo

17/5 PRAO-dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar