Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

torsdag 29 mars 2018

Veckobrev v. 15 4D


Vecka 15

Hej

Då var det dags för lov igen, veckorna nästan flyger fram. Den här veckan har vi haft  temadagar på onsdagen och torsdagen som handlade om ‘Livsstil’. Eleverna har bland annat fått se på film och diskuterat mobbning, de har även fått provat på att vara cirkus-artister och bygga en mänsklig pyramid, och vi avslutade veckan med lite klassrumslek.

Fredagen den 13/4 har eleverna repetition i Hedvigs kyrka kl 8.00-10.00. Det betyder att eleverna kommer att starta sin skoldag direkt vi Hedvigs kyrka kl 8.00, ingen samling vid skolan innan.

Eleverna får idag med sig sångtexter hem som de ska träna på under lovet.

Konsertinformation från våra musiklärare kommer att skickas hem efter påsklovet.
4D Vecka 15
måndag:
tisdag:
onsdag: Idrott
torsdag: Idrott
fredag: Repetition i Hedvigs kyrka, eleverna börjar på plats kl 8.00

Längre fram:
Måndagen den 16/4 har eleverna sing a long för åk 2 i Hedvigs kyrka. Eleverna börjar direkt på morgonen vid kyrkan kl 8.00.

So-prov på medeltiden 20/4
 Relaterad bildGlad Påsk önskar Kjell och Madeleine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar