Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 20 april 2018

4C, veckobrev inför v 17                    Hej alla föreldrar 
Den här veckan har vi haft sing a long för f klass till åk 2.
Vi har också dansat på idrotten med Kelly och Nova. På bilden gjorde vi självporträtt i lera. I tisdags
gjorde vi också ett instruktionstest och de flesta gjorde inte den första uppgiften som var att läsa igenom hela pappret och den sista uppgiften var att man bara skulle göra uppgift två (att skriva sitt namn i högra hörnet). 
I torsdags hade alla No. Då fick vi göra förutsägelser och testa dom med ett batteri en liten glödlampa och några sladdar. Idag har resten av grupperna spelat upp fabeln om Hunden tuppen och shakalen. Denna vecka har det börjat bli sommar. Det är något de flesta uppskattar. 
                      Somriga hälsningar Jacob och Ylva


Vecka 17
Måndag: idrott
Tisdag: Mattetest geometri, simtest för de som missade förra tillfället. Schackutmaning i klassrummet 18:00-19:30 (se mail från föräldragruppen)
Onsdag: Sista dag att anmäla om man vill ha mat från skolan eller tar med egen matsäck till friluftsdagen.
Torsdag: No grupp A
Fredag: Idrott (bedömning dans) en film som eleverna kan använda som stöd mailas ut under början av veckan, vi sjunger in våren, blåsorkestern spelar, skräpplockardag, historiaprov

Glöm ej att fylla i samtyckesblankett om datorer och matematik och lämna in så fort som möjligt,

Musikinformation
Måndagen den 14/5 går eleverna i skolan kl 9.00-11.30. De ska sedan samlas på baksidan av De Geerhallen, Holmentorget, kl 16.30 för repetition inför vårkonsert. Eleverna slutar där kl 18.25.

Den 15/5 börjar eleverna som vanligt i skolan på morgonen, men slutar dagen kl 14.30 vid De Geerhallen. Eleverna ska sedan vara åter kl 17.45 för att värma upp inför vårkonserten som börjar kl 19.00.

Biljettsläpp Vårkonsert: Biljetter till Vårkonserten 15 maj kan nu köpas via Turistbyrån tfn 011-15 00 00 eller via www.ticketmaster.se

Trevlig helg!
Johanna & Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar