Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 27 april 2018

4C, veckobrev inför vecka 18

Hej alla!

I måndags hade vi judo på idrotten och i tisdags hade vi mattetest i geometri. Vi hade också schackutmaning. Tack till alla föräldrar och elever som var där!

I torsdags hade grupp A  NO och då jobbade de med statisk elektricitet.

Idag har vi sjungit in våren tillsammans med alla klasser på skolgården. Vi har också haft historiaprov.

/Klara och Tove


Från mentorerna:

Tack alla för en trevlig schackutmaning, det är alltid lika roligt att få träffa er!
Idag har vi sagt hej då till Cristian som flyttar till Gällivare. Vi önskar honom lycka till!
Vi vill påminna om att anmäla till föräldragruppen om eleverna ska vara med på Schackfyranfinalen i Västerås den 2/6. Vi hoppas naturligtvis att alla kan följa med!

På måndag 30/4 valborgsmässoafton och tisdag 1/5 är skolan stängd och alla elever är lediga. Vi ses igen onsdag 2/5.

Måndag: ledigt
Tisdag: ledigt
Onsdag: 
Torsdag: no grupp B
Fredag: idrott

Längre fram:
Måndag 14/5 går eleverna i skolan 9:00-11:30. De ska sedan samlas på baksidan av Dee Geerhallen, Holmentorget, kl 16:30 för repetition inför vårkonsert. Eleverna slutar där 18:25.
Tisdag 15/5 börjar eleverna som vanligt i skolan på morgonen, men slutar dagen 14:30 vid De Geerhallen. Eleverna ska sedan vara åter kl 17:45 för att värma upp inför vårkonserten som börjar kl 19.00.
Onsdag den 16 maj är det friidrottsdag på Borgsmos idrottsplats.

/Johanna & Anna


Hej!
Vi är på jakt efter en eller ett par bilder från varje musikklass som tagits under det här läsåret. Vi tror att det finns många bilder tagna av er föräldrar som skulle kunna bidra till ett litet bildspel om musikklasser på Hagaskolan läsåret 17/18. Om det är närbilder på elever stämmer vi av mot PUL att vi får använda bilden i ett bildspel som kan komma att visas i Vårkonserten. Bilden ska alltså vara av allmänintresse och representera någon musikalisk aktivitet som klassen deltagit i under året.
Skicka din bild till: hagaskolan@norrkoping.se
Hälsningar musiklaget gm Ingrid

Påminnelse om biljetter till Vårkonserten 15 maj

Vuxna 95 kr, barn och skolungdom 65 kr (+ 10 kr i serviceavgift/biljett). Förköp via Turistbyrån 011-15 50 00, 011-15 5100 eller via https://www.ticketmaster.se/event/507493
Resterande biljetter säljs vid entrén en timme före konsert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar