Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 27 april 2018

Veckobrev 5c inför v 18

Veckobrev 5c inför v 18
Denna kommande vecka blir en kortvecka då vi är lediga måndag och tisdag.

Information från musiklärarna
Hej!
Vi är på jakt efter en eller ett par bilder från varje musikklass som tagits under det här läsåret. Vi tror att det finns många bilder tagna av er föräldrar som skulle kunna bidra till ett litet bildspel om musikklasser på Hagaskolan läsåret 17/18. Om det är närbilder på elever stämmer vi av mot PUL att vi får använda bilden i ett bildspel som kan komma att visas i Vårkonserten. Bilden ska alltså vara av allmänintresse och representera någon musikalisk aktivitet som klassen deltagit i under året.

Skicka din bild till: hagaskolan@norrkoping.se

Sv:  Vi kommer att fortsätta jobba med förmågan att utveckla sina texter efter den reflektion vi haft kring hyllningstalen.
En: Den här veckan har vi fokuserat på världen! Vi har pratat nedskräpning och hjälporganisationer.


No: Då jag inte hunnit så långt i min planering som jag hoppats innan jag åker på min ledighet så har jag tagit beslutet att vi behöver skjuta upp provet om cykeln till v.21 istället. Alla no lektioner i v.20 går tyvärr bort pga vårkonsert, friluftsdag och prao-dag.
Några blev inte godkända på Luft-provet och de är kallade till omprov 7/5 8.00.


Id: Idrotten börjar från och med v.18 utomhus. Tänk på att det fortfarande är ganska kallt och ruggigt ute så ta med kläder efter väder. Vi är ute även om det regnar. Det är friidrott som ligger i fokus nu inför friluftsdagen.


Kalendarie närmaste tiden:

30/4-1/5 Ledigt
8/5 Alla sovmorgon No
10-11/5 Ledigt
14/5 Repetition vårkonsert 16-20 (vanlig skola 09:00-12:00)
15/5 Vårkonsert
16/5 Borgsmo Friluftsdag.
17/5 PRAO-dag, glöm ej att lämna in lapparna senast 3 maj

Sjukanmälan görs på telefonnummer 011-444 14 96.
Kom ihåg att sjukanmäla varje dag som ditt barn är sjukt.
En uppmaning till Er alla! Försök att meddela mig så tidigt ni kan när ditt barn ska till tandläkaren, läkaren eller något annat avvikande. Ni kan också själva ringa in på 011-4441496 och anmäla vilken tid som ditt barn kommer vara frånvarande del av dag.

Trevlig helg önskar Hanna och Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar