Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

onsdag 9 maj 2018

4C veckobrev inför v.20


vecka 20

Hej!
Nu går veckorna fort framåt och vi närmar oss sommarlovet, när man är ute på rast känns det nästan som sommar redan. Nästa vecka är det dags för både vårkonsert och friidrottsdag och vi hoppas att det vackra vädret håller i sig.

I matten jobbar vi på med bråkräkning och kommer att ha ett litet prov på området på måndag 21/5. I NO har vi kopplat elektriska kretsar och ritat kopplingsscheman.  I engelska har vi muntliga redovisningar, de som vill har redovisat för klassen. De som har redovisat har gjort det jättebra. I SO avslutar vi terminen med samhällskunskap.

Måndagen den 14/5 går eleverna i skolan kl 9.00-11.30. De ska sedan samlas på baksidan av De Geerhallen (sceningången), vid Holmentorget, kl 16.30 för repetition inför vårkonsert. Eleverna slutar där kl 18.30. Tänk på att ditt barn behöver äta innan vi börjar repetitionen.

Tisdagen den 15/5 börjar eleverna som vanligt i skolan på morgonen kl 08.10, men slutar dagen kl 14.30 vid De Geerhallen. Eleverna ska sedan vara åter vid De Geer, sceningången vid Holmentorget kl 17.45 för att värma upp inför vårkonserten som börjar kl 19.00. Se till att ditt barn har ätit och följer klädseln som ni har fått information om via mail under förra veckan.

Onsdagen den 16 maj är det friidrottsdag på Borgsmos idrottsplats ca kl 8.30-14.00. De elever som ska åka tillsammans med mentor ska samlas vid Pressbyrån vid resecentrum kl 8.00. De elever som själv tar sig till Borgsmo ska vara på Borgsmo IP kl 8.30. Du som ännu inte har meddelat Anna eller Johanna om ditt barn ska åka från resecentrum eller om det kommer till Borgsmo direkt gör det så fort som möjligt. Glöm inte matsäck om ni inte har anmält att ni önskar pannkaka, extra dryck är alltid bra en sån dag!

Vecka 20
måndag: Idrott ute, repetition
tisdag: Repetition och konsert
onsdag:
torsdag: No grupp B
fredag: Idrott

Längre fram:
30/5 No-prov, fysik - ellära


Trevlig Kristi himmelsfärdshelg!

Anna & Johanna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar