Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 25 maj 2018

4C veckobrev inför v.22

Hej!

I veckan har vi tränat inför skolavslutningen tillsammans med 4A & 4D. Grupp B har också haft NO, vi jobbade med att se vad som kan leda ström. Det var några i klassen som deltog i danskuppen 2018, i veckan var det final för de som gick vidare.

I onsdags var Caroline, Alvis mamma, här och berättade om hur det är att gå i skolan i England (på engelska). Vi fick smaka på sådant som kan ligga i elevernas matlåda, te.x. sandwich, chips, kaka och en liten tomat.

Lars-Göran har varit här och spelat schack med oss, han lärde oss hur man kan tänka när man ska göra schack matt.

Mvh Kelly & Nora:)Från mentorerna:

Schackfyran
Vi vill påminna om att ni anmäler om ni ska följa med eller inte till Västerås. Detta gör ni per mail till Noras mamma Johanna fridsenj@gmail.com
Vi behöver avanmäla de som inte följer med snarast.

Musikinformation
Måndag 4/6   
Sång för nya åk 4 musikklass i Matsalen klockan 18.00. Klockan 17:00 samlas vi för repetition i matsalen Klädsel: Musikklasströja, valfritt nedtill   ​

Hälsningar
Ingrid

V. 22
Måndag: Idrott, studiestuga
Tisdag: 
Onsdag: Fysikprov (eleverna har fått ett häfte med vad de ska kunna)
Torsdag: Vi går och lyssnar på åk 9 musikal
Fredag: Idrott, en-läxa text och glosor (du kan träna på glosorna här: https://quizlet.com/_4xp3xo)
Lördag: Schackfyran i Västerås


Trevlig helg!

Johanna & Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar