Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 18 maj 2018

5c Veckobrev inför v 21

Veckobrev inför v.21


Hej


Oj oj oj, vilken vecka då ingenting har varit som vanligt.
I tisdags fick vi njuta av en fantastisk konsert, Tack alla elever! I onsdags hade vi en härlig dag på Borgsmo där alla kämpade otroligt bra trots att vi hade det väldigt varmt, men det är synd att klaga :-)
Torsdagen såg vi inte röken utav er utan då var ni ute och provade på arbetslivet. Hoppas alla hade en positiv upplevelse. Glöm inte att lämna in din uppgift som du skulle genomföra denna dag. Har du inte kvar ditt papper, finns det även på Classroom.


Nästa vecka ser lite mer normal ut. Dock har ni en hel del att plugga till, både so-prov och No-prov. All information kring detta finns på Classroom. Dock har mycket inom Cykel-området krävt att man funnits på plats och deltagit i praktiska genomgångar och diskussioner. Börja att kolla igenom materialet på Classroom i tid så att det finns möjlighet till frågor under veckan. I materialet finns även ett övningsprov för att kolla av att man har koll.
Tisdagsmorgon har Therese grupp No.

Kalendarium närmaste tiden:

22/5 SO-prov
24/5 No-prov Cykeln
6 juni Lediga Sveriges nationaldag.
12-13 juni Klass och årskurs dagar! (Ordinarie schema bryts!)
14 juni Sommaravslutning Hedvig kyrka prel .kl 0900


Sjukanmälan - en påminnelse
Sjukanmälan görs på telefonnummer 011-444 14 96. Kom ihåg att sjukanmäla varje dag som ditt barn är sjukt. En uppmaning till Er alla! Försök att meddela oss
så tidigt ni kan när ditt barn ska till tandläkaren, läkaren eller något annat avvikande.
Ni kan också själva ringa in på 011-4441496 och anmäla vilken tid som ditt barn kommer vara frånvarande del av dag.

Trevlig helg önskar Hanna och Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar