Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

måndag 28 maj 2018

Meddelande till föräldrar i 5C

Hej,

Gogrilla
Imorgon ska beställningslistorna för Gogrilla med till skolan för att tas med hem av Alexander. Eleverna har fått information om detta så förhoppningsvis kan ni komma ihåg detta gemensamt. Innan ni lämnar ifrån er listorna är det bra om ni tar en kopia/bild så att ni kommer ihåg vad respektive kund har beställt.

Personalförändringar
Vi mentorer har av olika anledningar valt att sluta på Hagaskolan. Vi har varit noga att understryka för barnen att det är av personliga skäl och har inget att göra med någonting som har varit i klassen. Att lämna har varit ett svårt beslut eftersom vi båda tycker väldigt mycket om barnen. Det är synd att vi båda väljer att ta detta steg samtidigt då det ger mycket förändringar för eleverna men det är inga förhastade beslut. Vi vill tacka er föräldrar för dom här åren.

Med vänlig hälsning

Hanna och Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar