Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 4 maj 2018

Veckobrev 4C inför v.19


Veckobrev 4C inför v. 19

Hej alla barn och föräldrar! 
Vi började den här veckan med en onsdag och bild. På bilden fortsatte vi med att göra självporträtt i lera. Vi tycker att det är svårt men ändå är det kul. I torsdags så hade grupp B NO och de jobbade med statisk elektricitet och magnetism. I fredags på NO:n så jobbade vi med magnetism och gjorde magnetiska fiskar till en fiskdamm. Här ser ni en bild på en grupp när vi jobbade med det.
Hoppas ni får en trevlig helg!
mvh Ellen och Alvi.
Nästa vecka är också en kortvecka då det är ledigt torsdag och fredag. Vi arbetar på för fullt här i skolan och from nu har eleverna uteidrott. Vi tränar inför friidrottsdagen den 16 maj. På no-lektionerna arbetar vi med ellära och elsäkerhet. Eleverna har fysikläxa till onsdag och de kan behöva lite hjälp av er därhemma (frågan är om ni har jordfelsbrytare i hemmet). I so avslutar vi medeltiden med att skriva om "Medeltida kändisar".

Måndag: Idrott ute, studiestuga
Tisdag:
Onsdag: Fysikläxa (stencil), studiestuga
Torsdag: Ledig dag, Kristi Himmelsfärd
Fredag: Ledig dag

Längre fram:
Måndagen den 14/5 går eleverna i skolan kl 9.00-11.30. De ska sedan samlas på baksidan av De Geerhallen, Holmentorget, kl 16.30 för repetition inför vårkonsert. Eleverna slutar där kl 18.25.
Tisdagen den 15/5 börjar eleverna som vanligt i skolan på morgonen, men slutar dagen kl 14.30 vid De Geerhallen. Eleverna ska sedan vara åter vid De Geerhallen kl 17.45 för att värma upp inför vårkonserten som börjar kl 19.00.
Onsdagen den 16 maj är det friidrottsdag på Borgsmos idrottsplats ca kl 8.30-14.00. De elever som ska åka tillsammans med mentor ska samlas vid Pressbyrån vid resecentrum kl 8.00. De elever som själva tar sig till och från Borgsmo ska vara på Borgsmo IP kl 8.30. Meddela Johanna eller Anna om ditt barn ska åka från resecentrum eller om de åker till och från Borgsmo på egen hand.

Trevlig helg!
Johanna och Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar