Hagaskolan är en grundskola för elever från och med årskurs fyra till och med årskurs nio. Tolv klasser är musikklasser. Skolan ligger i området Haga i norra delen av Norrköping. På Hagaskolan arbetar vi med ”Lära för livet” – cirkeln. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att tillsammans med eleverna arbeta med deras sociala utveckling, personliga utveckling och kunskapsutveckling för att nå de uppställda målen.

fredag 8 juni 2018

Veckobrev 4D v.24


vecka 24

Hej,
Här kommer det sista veckobrevet för åk 4! Vi har haft ännu en varm och solig vecka med ett skönt ‘break’ mitt i för att fira Sveriges Nationaldag!

Påminnelse! Det kan vara bra att ta en extra titt där hemma för att se om det finns några låneböcker från skolan som ska lämnas in till skolans bibliotek. Böcker som inte återlämnas kommer att debiteras.

För den lässugna ordnar Norrköpings Stadsbibliotek flera olika aktiviteter för skolbarn i mellanstadiet under sommarlovet - kolla in deras hemsida för mer information; https://www.nsb.norrkoping.se/web/norrkoping

Nästa vecka ser lite annorlunda ut. På tisdag går eleverna kl 8.20-14.00 i skolan. På tisdagen kommer vi bland annat att städa skåp och bänkar, det kan vara bra att ha en ordentlig väska eller extra påse att ta hem saker i, vi avslutar dagen i Folkparken kl 14.00, där vi har lite aktiviteter på eftermiddagen. På onsdagen börjar eleverna i skolan kl 8.20, på förmiddagen kommer vi att ta oss till Hedvigs kyrka för att repetera inför skolavslutningen, på eftermiddagen kommer vi att befinna oss på Himmelstalund där vi spelar multibrännboll. Vi räknar med att brännbollen är slut ca kl 14.00, vi går då tillbaka till skolan och räknar med att vi slutar där kl 14.30. På torsdagen är det skolavslutning i Hedvigs kyrka, eleverna kommer direkt till kyrkan på morgonen kl 8.15.

De elever som har skolbusskort ska behålla dem resten av skolgången, hela vägen till åk 9.

Vecka 24
Måndag 11/6 Ordinarie schema
Tisdag 12/6 Klassens dag, vi startar skoldagen kl 08.20 i skolan och slutar kl 14.00 i Folkparken
Onsdag 13/6 Skoldag 08.20-14.00, vi går tillbaka till skolan och slutar ca 14.30
Torsdag 14/6 Skolavslutning i Hedvigs kyrka kl 9.00, samling utanför kyrkan kl 8.15. Skolavslutningen är öppen för föräldrar i mån av plats. Insläpp är från 08.50! Avslutningen tar ca 1 timme, vi avslutar dagen vid kyrkan och önskar Trevlig Sommar där!

Elevernas omdömen kommer att skickas hem med post.


Bildresultat för skolavslutningAvslutningsvis vill vi, mentorerna i 4D tacka för ett fantastiskt läsår! Tänk, vad vi lärt, upplevt och delat! Nu väntar ett långt och skönt sommarlov innan vi ses till hösten igen. Vem som ersätter Kjell som mentor är inte klart ännu, Madeleine fortsätter som mentor i 4D i åk 5.

Ha ett riktigt skönt sommarlov!


Madeleine & Kjell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar